Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 02 januari 11.32

02 januari 02.28, Stöld/inbrott, Partille

Inbrotts stöld

02:28 Stöld genom inbrott, Partille
Polis kallades till Kullagårdsvägen i Sävedalen med anledning av ett inbrott. En gärningsman söks just nu i skogsområdet Puketorp med ett flertal polispatruller inklusive hundpatrull.
Om någon har gjort observationer av en mörkklädd person i närområdet vänligen kontakta polisen omgående.

10:14 Uppdatering
Polisens sökinsats fortgår, polisen söker fortfarande efter gärningsmannen från nattens inbrott i Partille. Gärningsmannen har rört sig över stora ytor och polis har sök efter mannen med både hund och polishelikopter. Just nu söker polisen i området kring Råda Sätteri.

Observationer om en ensam man som rört sig i området, tas tacksamt emot av polis på 112 om det är akut eller 11414 om det är mindre akuta uppgifter.  

11:26 Uppdatering
Polisen har gripit en man vid Rådasjön misstänkt för grov stöld genom inbrott, efter att ha sökt mannen i terrängen i nästan 9 timmar. Mannen greps när han låg i vattnet i Rådasjön, mannen var nedkyld men vid medvetande. Det kan konstateras att han har varit mycket motiverad att undkomma polisen.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.