Sök
Stäng Meny

02 januari 06.15, Sammanfattning natt, Hallands län

Dagens presstalesperson är på plats.

01:54 Stöld, Laholm
En Polispatrull stoppade ett fordon med och kontrollerade två personer på Markarydsvägen. I aktuellt fordon anträffades en mängd gods som befarades vara stöldgods. Två män i 30 respektive 60-årsåldern greps misstänkta för stöld. Godset beslagtogs och kommer att spåras för att hitta rättmätig ägare. 

02:28 Försök till skadegörelse genom brand, Varberg
Polis kallades till Trädlyckevägen då en brand startats i en container. Polis på plats inledde en förundersökning om försök till skadegörelse, ingen gripen i nuläget.  

04:58 Skadegörelse, Halmstad
Tre svartklädda personer har setts kasta stenar på bilar vid trafikplats 43 E6 Halmstad. En person ska ha fått en sin vindruta förstörd på sin personbil. Polis åkte till platsen ingen av gärningsmännen fanns kvar vid platsen. En lastbils har även fått skador på taket, anmälan om skadegörelse är upprättad. Inga gärningspersoner gripna i nuläget.   


 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.