Sök
Stäng Meny

21 januari 07.47, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Fem personer har omhändertagits för fylleri.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:04 Rattfylleri, Skellefteå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil på Sörböle i Skellefteå. Föraren blåser positivt i polisens sållningsinstrument och ytterligare provtagning utförs. Bilnyckeln omhändertas för att hindra fortsatt trafikbrottslighet. En anmälan ska upprättas och ärendet hanteras med arbetssättet snabbare lagföring.

01:07 Rattfylleri, Umeå
Polis stoppar och kontrollerar en personbil Öst på stan i Umeå. Föraren, en man i 20-årsåldern, saknar körkort och misstänks vara påverkad av narkotika. Provtagning utförs och anmälan ska upprättas gällande grov olovlig körning, misstänkt rattfylleri samt ringa narkotikabrott, eget bruk.

01:23 Rattfylleri, Umeå
Polis åker ut för att kontrollera en vinglig färd på Västteg i Umeå. Misstanke uppstår om rattfylleri och provtagning utförs. Föraren, en man i 35-årsåldern, misstänks för grovt rattfylleri och en anmälan ska upprättas.

03:18 Arbetsplatsolycka, Skellefteå
Polis åker till en arbetsplats i Bergsbyn, Skellefteå, där en person enligt initiala uppgifter har skadat en hand i en hiss och senare ramlat och slagit huvudet. Personen, en man i 40-årsåldern, förs till sjukvård. Ärendet hanteras som en arbetsplatsolycka och en anmälan ska upprättas.

03:32 Arbetsplatsolycka, Skellefteå
Polis åker till en arbetsplats i Skelleftehamn med anledning av en olycka. Enligt initiala uppgifter har en person fått något slags ämne i ansiktet. Personen, en man i 30-årsåldern, förs till sjukvård. Ärendet hanteras som en arbetsplatsolycka och en anmälan ska upprättas.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.