Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 21 januari 10.55

21 januari 09.18, Trafikolycka, singel, Älvdalen

En buss har hamnat i diket utefter Rv70 söder om Särna.

Bussen som innehåller ca 40 passagerare har hamnat i diket med bakdelen kvar uppe på vägen, Enligt initiala uppgifter har ingen av de inblandade skadats men det går inte att ta sig ur bussen.

Räddningstjänst, ambulans och polis är beordrade till platsen.

En ersättningsbuss sägs vara rekvirerad.

UPPDATERING Kl 09:45 Räddningstjänsten har stängt av vägen helt för trafik förbi olycksplatsen.

NY UPPDATERING KL 10:00 Vägen är nu öppen för trafik växelvis förbi platsen. Resenärerna sitter lugnt kvar i bussen i avvaktan på att en ersättningsbuss har anlänt. Ingen av resenärerna har skadats vid händelsen.

NY UPPDATERING KL 10:50 Samtliga passagerare har omlastats till en ersättningsbuss som just påbörjat färden till ursprungsmålet. 

Räddningstjänsten dirigerar trafik växelvis förbi platsen tills bärgning påbörjas. Då kommer vägen att åter stängas av helt tills bärgningen är avklarad.

NY UPPDATERING KL 11:00 Bärgning har påbörjats och vägen är nu åter helt avstängd för trafik. Prognos för när bärgningen ska var avklarad är ca 11:30

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.