Sök
Stäng Meny

22 januari 08.00, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Nattsammanfattning

God morgon! Under natten mellan 22 och 07 har polisens regionledningscentral hanterat ett 40-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

Under morgonen har antalet trafikolyckor varit många. Det rör sig mestadels om avåkningar och det har inte varit några allvarliga personskador. Det är besvärligt väglag och viktigt att tänka på hastigheten och att hålla avstånd till andra fordon. 

 

23:09 Centrala Jönköping

Polispatrull kallas till en krog i Jönköping med anledning av att flera personer ska ha gått in och slagit sönder baren. I samband med detta ska en person ha gått emellan och blivit slagen med tillhygge.

Personen fick vissa skador men dessa är inte allvarliga. Gärningspersonerna ska sedan ha lämnat.

Ingen person har under natten kunnat gripas som misstänkt.

Ett stort antal utredningsåtgärder har genomförts under natten. Vissa spår har kunnat säkras och ett antal vittnen har hörts.

Polisen emottar gärna tips om man sett någonting utstickande i området kring denna tiden. Ärendet är rubricerat som grov misshandel och skadegörelse, alternativt grov skadegörelse. 

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.