Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 22 januari 18.14

22 januari 14.40, Arbetsplatsolycka, Göteborg

En arbetsplatsolycka ska ha inträffat vid Agnesberg, enligt SOS.

Enligt SOS så har en person skadats vid en arbetsplatsolycka vid Stokkebyes Kvarnväg. Räddningstjänst och polis kallas till platsen. Olyckan uppges ha inträffat inom ett avspärrat område där ett företag bedriver verksamhet. Personen uppges blivit påkörd av en hjullastare. Tillståndet för den skadade är inte känt.  

Kl 14.49: Polis på plats. Polisen genomför utredningsåtgärder på plats. Vittnen och föraren av hjullastaren hörs bland annat. Polisen utreder en arbetsplatsolycka. 

Kl 18.05: En man, i 65-årsåldern som skadades i samband med ovan arbetsplatsolycka avled omgående på platsen. Polisen kommer nu att genomföra en utredning som ska svara på frågan om något brott inträffat i samband med händelsen och vem som i så fall kan misstänkas för brott. Anmälan rubriceras för närvarande arbetsplatsolycka/ alt.vållande till annans död. Anhöriga har underrättats.  

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.