Sök
Stäng Meny

23 januari 08.01, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av natten.

Örebro

22.35: På söder inträffar en singelolycka med ett fordon men föraren ska inte ha behövt någon ambulansvård. Föraren får dock böter då bilen har användningsförbud.

01.24: På väster i Örebro stoppas ett fordon för kontroll och föraren, en kvinna i 20-årsåldern, blir misstänkt för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk. Kvinnan får följa med för provtagning och en analys av det får visa om hon haft något olagligt i kroppen.

04.02: Polisen kallas till en adress i Vivalla och på plats anträffas en man i 45-årsåldern som blivit skadad och som får föras till sjukhus. En man i 30-årsåldern anträffas också på platsen och grips misstänkt för försök till mord. Polisen har genomfört vissa utredningsåtgärder vid platsen samt hållit förhör med målsägaren.

04.19: Det skrivs en anmälan om skadegörelse efter att någon gjort sönder ett fönster till en bostad på norr i Örebro.

 06.43: En trafikolycka inträffar på riksväg 50 i Hovsta mellan en personbil och lastbil. Föraren till personbilen blir förd till sjukhus. Föraren av lastbilen får böter för att inte ha iakttagit väjningsplikt vid filbyte.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.