Sök
Stäng Meny

23 januari 11.45, Trafikkontroll, Västernorrlands län

Västernorrland, ett urval av polisens arbete i trafiken under morgon och förmiddag

HÄRNÖSAND

Under tidig förmiddag hölls en trafikkontroll vid länsväg 718 i Brunne. Alla kontrollerade förare var nyktra. Två fick dock böter på grund av hastighetsöverträdelser.

Därefter kontrollerades trafiken i Viksjö, utan några anmärkningar.

Vid 11-tiden stoppades en bilist för kontroll väster om Härnösand. Föraren saknade körkort och misstänks för grov olovlig körning.

KRAMFORS

Under förmiddagen hölls en trafikkontroll vid länsväg 333 i Bollstabruk.

SUNDSVALL

Under morgonen hölls en trafikkontroll vid Nackstavägen, Nacksta. Alla förare var nyktra. En fick dock böter på grund av felaktig belysning (dimmljus och halvljus). I övrigt rapporteras en olovlig körning och fordon med körförbud.

Under förmiddagen kontrollerades trafiken vid riksväg 86, Bergsåker. Nio förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser.

TIMRÅ

Under morgonen kontrollerades nykterheten i trafiken vid Berglundavägen, Sörberge. Alla förare var nyktra, utan några anmärkningar.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.