Sök
Stäng Meny

24 januari 07.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats

00:55 Grov mordbrand, Floda
Polis och räddningstjänst kallades till Wilhelm Thams väg med anledning av en brand i en fastighet. 
En lägenhet i fastigheten har satts i brand, en person omhändertog och fick beläggas med handfängsel och omhändertogs enligt LPT 47 (lagen om psykiatrisk tvångsvård. Platsen spärrades av och personen fördes till sjukhus. En anmälan om grov mordbrand har upprättas.  

05:20 Stöld genom inbrott, Kungälv
Ett inbrott på en skola på Tvetgatan i Kungälv ledde till att polisen åkte till platsen. Okända gärningsmän har brutit sig in i skolan genom att krossa ett fönster och därefter tagit sig in i skolan. Flera skåp i skolan var uppbrutna. Polis på plats tog upp en anmälan om stöld genom inbrott, ingen gripen i nuläget. 

02:13 Stöld, Göteborg
En man blev bestulen på sin mobiltelefon på Kungsportsavenyen i Göteborg. Mannen uppgav att det var ficktjuvar som tog telefonen från honom. Polis på plats kunde kontrollera tre utpekade personer. En anmälan om grov stöld upprättades. Ingen misstänkt i nuläget.   

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.