Sök

24 januari 07.18, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet

Rattfylleri, Borlänge
01.17. En bilist kontrollerades i centrum varvid föraren, en man i 20-årsåldern, blev misstänkt för en rad olika brott. Beslut om kroppsbesiktning fattades på platsen och mannen fick följa med patrullen för ytterligare provtagning. En anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk, grov olovlig körning samt drograttfylleri har upprättats.

Narkotikabrott, Malung-Sälen
02.14. En man i 20-årsåldern kontrollerades av en patrull inne på en krog i Lindvallen. Misstankar uppstod om att han kunde vara påverkad av narkotika. En anmälan gällande ringa narkotikabrott eget bruk har upprättats.

Polisen har även hanterat ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.