Sök
Stäng Meny

25 januari 07.03, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Inbrott, Örebro kl. 23.37

En eller flera okända personer har brutit sig in på en byggarbetsplats i Odensbacken och stulit verktyg. Polisen har varit på plats utan att hitta någon misstänkt och platsen är avspärrad i avvaktan på en brottsplatsundersökning. Polisen skriver en anmälan om stöld genom inbrott.

Olaga intrång, Lindesberg kl. 23.47

En eller flera okända personer har tagit sig in i en obebodd fastighet i Gusselby. Polisen har varit på plats och sökt efter misstänkta personer utan att hitta någon. Patrullen skriver en anmälan om olaga intrång.

Rattfylleri, Örebro kl. 01.43

En bilist, en man i 40-årsåldern, är misstänkt för rattfylleri efter att ha blivit stoppad av en patrull i Västhaga. Mannen fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om han har gjort sig skyldig till rattfylleri under påverkan av narkotika och ringa narkotikabrott genom eget bruk.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat fem personer eller fordon, hanterat tre trafikbrott, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat tre viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.