Sök
Stäng Meny

26 januari 08.00, Sammanfattning natt, Östergötlands län

En lugn natt. Nedan följer ett kort sammandrag från nattens händelser i länet. Utöver dessa ingen nämnvärt att rapportera.

01.02 Flertalet samtal till polis, från olika anmälare, med anledning av smällar från området kring Smedjegatan i Norrköping. Efter efterforskning av polis görs fynd och sammantaget är det fyrverkerier och smällare som avfyrats på en plats i området. Ingen vidare åtgärd.


01.24 Inbrottsförsök i en lagerlokal på Fabriksgatan, Norrköping där en anmälare sannolikt avbrutit inbrottet och där gärningsperson slagit sönder ett hänglås innan denne försvinner från platsen. Ingen misstänkt anträffas och en anmälan om försök till stöld genom inbrott upprättad.


06.49 Kollision mellan två bilar på LV796 Linghem. Totalt fyra personer i fordonen men ingen skadad och ingen misstanke om brott i nuläget.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.