Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 26 januari 16.35

26 januari 14.08, Olaga hot, Falkenberg

En man är gripen efter stök på bibliotek och vårdcentral.

Strax efter lunch får vi in ett larm om ett bråk på biblioteket. En man har uppträtt hotfullt mot personalen och andra på biblioteket. I samband med detta har tre personer konfronterat mannen och det uppstår bråk. Samtliga lämnar sedan. Inga uppgifter om ambulansbehov. Vid 14:08 får vi in ett överfallslarm från en vårdcentral. Samma man har hotat personal och bland annat vält ner en kruka. Polis kommer till platsen. Mannen grips misstänkt för flera fall av olaga hot och misshandel. 

Uppdatering kl.15:56 Polis har senare lokaliserat de tre personerna. Händelsen har renderat i att mannen, som greps är misstänkt för tre fall av misshandel och fyra fall av olaga hot. De tre personerna som konfronterat mannen är samtliga misstänkta för misshandel, men också målsägande för både misshandel och olaga hot. Fortsatt inga uppgifter om skador eller ambulansbehov. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.