Sök
Stäng Meny

03 januari 06.36, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

22:57 Skadegörelse, Göteborg
Ett ungdomsgäng på 10-15 personer ska ha skjutit raketer mot varandra och mot fastigheter på Ostlindiegatan i Göteborg enligt uppgifter till polisen. Ungdomsgänget hade dragit vidare till Grönavallen där det stökades något ytterligare. Polispatrull kunde kontrollera flera unga killar i 14-15 årsåldern. En bilruta hade krossats på Ostindiegatan och en anmälan om skadegörelse upprättades.

00:00 Misshandel relation, Polisområde Storgöteborg
En man ska ha tagit strypgrepp om sin sambo och ska tidigare utsatt henne för misshandel vid flera tillfällen enligt uppgifter till polisen. Polispatrull på plats kunde gripa mannen misstänkt för misshandel. Mannen som är i 65-årsåldern anhölls av åklagare efter förhör.  

03:25 Skadegörelse genom brand, Göteborg

Polis och Räddningstjänst larmades till Rosmaringatan i Göteborg då en bil satts i brand på platsen. En anmälan om skadegörelse genom brand upprättades, ingen gripen i nuläget.


Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.