Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 03 januari 09.48

03 januari 07.18, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet

Trafikolycka, Ölme
06.55. En trafikolycka har inträffat på E18. Enligt de första uppgifterna till SOS Alarm är en bilist inblandad. Vägbanan är i nuläget delvis blockerad. Det finns inga rapporter om att bilisten ska ha blivit fysiskt skadad i samband med olyckan. Ett körfält har i nuläget begränsad hastighet på plats, medan det andra är blockerat. 

Uppdatering 09.47: En man i 20-årsåldern är misstänkt för vårdslöshet i trafik. Bilisten ska ha kört in i mitträcket efter att ha försökt göra en omkörning, vilket ledde till att fordonet fick sladd. 

Brott i nära relation, Torsby
01.27. En man i 35-årsåldern har gripits misstänkt för olaga hot och misshandel mot en kvinna han har en relation med. Mannen ska ha tagit strypgrepp på kvinnan och hotat henne om mer våld. Det är oklart om kvinnan har uppsökt sjukvård. Ett flertal utredningsåtgärder har vidtagits i ärendet.

Polisen har även hanterat ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.