Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 03 januari 09.22

03 januari 07.56, Sammanfattning natt, Västernorrlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet.

Här följer ett urval av nattens händelser:

22:39 Skadegörelse, Sundsvall
Polis beordras till Inre Hamnen i Sundsvall med anledning av skadegörelse av en a-traktors ruta. Enligt initiala uppgifter har en person kastat ett föremål mot rutan. Personen anträffas inte. En anmälan gällande skadegörelse ska upprättas.

06:47 Trafikolycka, Timrå
Polis beordras till E4 i Timrå med anledning av en trafikolycka. Enligt initiala uppgifter är två personbilar inblandade i en olycka där den ena bilen åkt på den andra bakifrån och två personer förs till sjukvård för kontroll. Bilarna bärgas från platsen. Olyckan utreds av polisen.
Uppdaterad kl 09:22: Polis har hållit förhör med förarna och en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott ska upprättas.

Under natten har en kvinna, som är i 30-årsåldern, gripits i Sundsvall misstänkt för att ha försökt misshandla en man hon har en relation med. Åklagare beslutar att anhålla kvinnan för försök till grov misshandel och olaga hot. I samband med detta framkommer uppgifter som gör att ytterligare misstänkta brott ska utredas.

Polisen har även utfört ett flertal kontroller av personer och fordon som inte resulterat i någon brottsmisstanke.

En viltolycka i Tallnäs, Timrå, har anmälts till polisen under morgonen. Det finns inga rapporter om personskador.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.