Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 04 januari 11.35

03 januari 12.00, Mord/dråp, Norberg

Två kroppar anträffade efter brand i bostad.

I samband med en brand i en bostad i Kärrgruvan anträffades två kroppar av räddningstjänsten inne i huset. Polis och räddningstjänst samverkar i ärendet och förundersökning angående mordbrand och mord är inlett.

Kropparna är inte identifierade och anhöriga är således ej informerade. Huset kommer troligtvis brinna ner, därefter kommer huset spärras av för teknisk undersökning. Det finns ingen person som är misstänkt i ärendet ännu.

I nuläget kan Polisen inte göra några ytterligare uttalande i ärendet.

Uppdatering, 4/1, kl 11:37

De två kropparna som hittades har skickats till Rättsmedicinalverket för att fastställa identitet och även en dödsorsak. Med anledning av att personerna ännu inte har identifierats har heller inga anhöriga kunnat underrättats.

Platsen är fortsatt avspärrad i väntan på att en teknisk undersökning kan genomföras. På grund av värmen är det oklart när detta är möjligt.

Polisen utreder fortsatt händelsen som mord och mordbrand. Det är Inte uteslutet att det kan finnas flera personer kvar i byggnaden.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.