Sök
Stäng Meny

04 januari 06.00, Sammanfattning natt, Västra Götalands län

Dagens presstalesperson är på plats.

23.06 Göteborg, trafikolycka
På E20 vid Munkebäcksmotet är det en manlig bilist som kör in i en stolpe. Han klarar sig utan fysiska skador. Det finns misstankar om att han är narkotikapåverkad och han får följa med provtagning misstänkt drograttfylleri.

23.15 Strömstad, brand
Polis och räddningstjänst larmas till Hälle Hamn med anledning av att en villa brinner. Det visar sig vara ett övergivet hus som brinner och räddningstjänsten låter huset brinna ner till grunden under kontrollerade förhållande. Ingen misstanke om brott.

01.20 Härryda, olovlig körning
På riksväg 27 vid Björrödsmotet är det en bilist som vägrar att stanna på polismans tecken och det blir ett kortare förföljande. I bilen färdades fyra ungdomar och föraren misstänks för ej stannat på polismans tecken, vårdslöshet i trafik och olovlig körning. Bilen, en A-Traktor tas i beslag för teknisk undersökning. Ungdomarna överlämnas till vårdnadshavarna.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.