Sök
Stäng Meny

05 januari 10.40, Mord/dråp, Gnosjö

Polisen efterlyser ytterligare vittnesuppgifter i mordutredning.

Under måndagskvällen 13 november 2023, får polis uppgift om en svårt skadad person på en plats i ett grönområde i norra delarna av Gnosjö tätort. Personen, som är en kvinna i 75-årsåldern, konstateras avliden på platsen och omständigheter som framkommer senare under kvällen föranleder att det inleds en förundersökning om mord.

Uppdatering 5 januari:

Utredningen fortgår med hösta prioritet, med fortsatt stor resurs samt nationellt biträde.

Vi är särskilt intresserade av iakttagelser av folk som rört sig i friluftsområdet eller gång- och cykelvägen från Åvikenskolan mot Olgas gränd riktning i området Töllstorp under eftermiddagen måndagen 13 november, men främst mellan klockan 14:00-15:00.

Viktigt att notera är att polisen vill komma i kontakt med alla som varit i området, oavsett om man sett något avvikande eller inte. 

Om du besitter uppgifter som kan vara av intresse för utredningen eller du om har vistats i området – kontakta då polisen på 114 14.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.