Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 07 januari 10.41

06 januari 08.02, Sammanfattning natt, Jönköpings län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 90-tal ärenden som rör Jönköpings län. 

01:37 Polis och ambulans beordrades till Nässjö med anledning av att en man i 20-årsåldern blivit rånad på sin bil. I samband med rånet ska mannen också ha blivit misshandlad med slag och sparkar. Därefter har gärningspersonerna försvunnit från platsen. Målsägande fick följa med ambulans till sjukhus för omplåstring. Frågor som skadeläget hänvisas till sjukvården. Ingen person har gripits.

Uppdatering söndag 7 januari:
En man i 25-årsåldern har anhållits på sannolika skäl misstänkt för rån samt grovt vapenbrott. Ärendet är därmed åklagarlett och frågor från media hänvisas till Åklagarkammaren. 

03:57 Polis larmades till en adress i Gislaved med anledning av bråk inomhus i en bostad. När polis anlänt till platsen greps en man i 35-årsåldern, misstänkt för grovt olaga hot samt misshandel i relation. Polis skjutsade målsägande, en kvinna i 50-årsåldern, till sjukhus för kontroll och dokumentation. 

Utöver detta har polisen haft ärenden om rattfylleri, trafikbrott, trafikkontroller, fylleri, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.