Sök
Stäng Meny

06 januari 08.04, Sammanfattning natt, Norrbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet

Här följer ett urval av nattens händelser:

00:07 Patrullering, Gällivare
Som en del av polisens medborgarlöfte patrullerade en patrull i Gällivare centrum. Det var lugnt på platsen.

00:47 Misshandel, Luleå
Polisen kallas till en adress i Luleå där det ska ha uppstått ett bråk. En anmälan/motanmälan gällande misshandel upprättas. De båda personerna känner varandra sedan tidigare.  

01:10 Skadegörelse, Kiruna
Polisen kallas till en adress i Kiruna där ett bråk ska ha uppstått. Förhör hålls och en anmälan gällande skadegörelse upprättas efter att ett klädesplagg gått sönder i tumultet. 

03:35 Olaga hot, Luleå
Polisen kallas till centrala Luleå efter att en person uppges ha blivit hotad. Patrullen håller förhör på platsen. En person omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer samt blir delgiven misstanke om olaga hot.  

04:29 Misshandel, Piteå
Polis kallas till en adress i Piteå på grund av en misstänkt misshandel. Patrullen kommer till platsen där de anträffar en man och en kvinna som känner varandra sedan tidigare. Mannen misstänks nu för ringa narkotikabrott eget bruk samt misshandel.  

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.