Sök
Stäng Meny
Uppdaterad 06 januari 11.49

06 januari 08.04, Sammanfattning natt, Västerbottens län

Ett urval av nattens polisverksamhet

Här följer ett urval av nattens händelser:

Flera personer har omhändertagits för fylleri i länet. 

22:32 Viltolycka, Robertsfors
En älg blev påkörd vid Sikeå. Ingen person ska ha skadats. Älgen sprang från platsen och eftersöksjägare tillkallades. 

23:51 LOB och olaga intrång, Skellefteå
Patrull kallas till en adress i Skellefteå efter att en berusad man befinner sig på en fastighet. När patrullen anländer till platsen påträffas en berusad man som omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer. En anmälan gällande olaga intrång upprättas. 

23:58 Våld mot tjänsteman, Umeå
Patrullen påträffar personer på Vasaplan som uppträder stökigt. En person omhändertas enligt LOB, lagen om omhändertagande av berusade personer och får följa med till polisstationen. En anmälan gällande våldsamt motstånd samt hot mot tjänsteman upprättas. 

02:04 Misshandel, Nordmaling
Polis kallas till en adress i Nordmalings kommun efter en misstänkt misshandel. När patrullen anländer till platsen finner de en kvinna som fått skador i ansiktet. En man grips på platsen och förs till polisstationen. Polisen håller förhör på platsen samt dokumenterar platsen. Mannen och kvinnan känner varandra sedan tidigare.  

Uppdatering 11:48
Den gripna mannen är nu anhållen, misstänkt för grov misshandel. 

 

02:37 Viltolycka, Storuman
En älg blev påkörd på E12 vid Storuman. Ingen person kom till skada. Älgen avled vid kollisionen. Jägare tillkallas för platsbesök. 

03:35 Viltolycka, Storuman
En ren blev påkörd vid E45 vid Storuman. Ingen person ska ha kommit till skada. Sameby kontaktas. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.