Sök
Stäng Meny

07 januari 07.45, Sammanfattning natt, Örebro län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet

Brott i nära relation, Örebro
01.09. Polispatrull beordras till en adress med anledning av att en man ska ha misshandlat en kvinna han har en relation med. Mannen, som är i 30-årsåldern, grips på plats och är nu misstänkt för misshandel, olaga hot samt barnfridsbrott. En teknisk undersökning kommer att genomföras på adressen. Det är oklart om målsäganden har uppsökt sjukvård.

Brott mot knivlagen, Örebro
02.38. Inringare kontaktar polisen med anledning av att en man bär ett föremål som faller under knivlagen på en offentlig plats. Patrullen får träff på mannen, som är i 30-årsåldern, och skriver en anmälan.

Narkotikabrott, Karlskoga
00.14. Patrull stoppar och kontrollerar en bilist i Rävåsen och med anledning av att en passagerare, en man i 35-årsåldern, uppträder påverkat tas beslut om kroppsbesiktning och mannen får följa med patrullen för ytterligare provtagningar. En anmälan om narkotikabrott, eget bruk upprättas.

Polisen har även hanterat ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan. Inga andra grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.