Sök
Stäng Meny

07 januari 07.47, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer en sammanfattning av nattens händelser i länet

Grov olovlig körning, Karlstad
22.35. En man i 60-årsåldern stoppas och kontrolleras av polispatrull på Filaregatan på området Herrhagen. Det visar sig att mannen inte har tillräcklig behörighet att framföra aktuellt fordon varvid en anmälan om grov olovlig körning upprättas.

Grov misshandel, Karlstad
01.30. Polispatrull kallas till en adress i centrala Karlstad med anledning av att en man har fallit omkull utomhus. Vid närmare utredning framkommer uppgifter om att mannen tidigare ska ha blivit slagen inne på en nattklubb i närheten av en i nuläget okänd gärningsperson. En anmälan om grov misshandel är upprättad. Mannen avfördes med ambulans till sjukhus.

Våld mot tjänsteman, Karlstad
02.05. En man i 30-årsåldern har gripits och sedermera anhållits misstänkt för våld mot tjänsteman. Mannen misstänks ha slagit en ordningsvakt så att blodvite uppstod inne på en nattklubb i centrala Karlstad. Ordningsvakten har setts över av sjukvårdspersonal.

Misshandel, Kil
03.02. En okänd gärningsperson ska ha misshandlat en kvinna utomhus i Kil. Patrullen har hållit förhör med målsäganden och skrivit en anmälan om misshandel. I nuläget finns ingen misstänkt.

Polisen har även hanterat ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis viltolyckor, trafikkontroller, psykisk ohälsa, fylleri, trafikbrott samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan. Inga andra grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.