Sök
Stäng Meny

08 januari 07.12, Sammanfattning natt, Örebro län

Det har varit en lugn natt ur polisiär synvinkel

Drograttfylleri, Örebro
00.06. En bilist stoppas av patrull för kontroll. Misstankar uppstår om att föraren, en man i 20-årsåldern, är påverkad av narkotika varvid beslut om kroppsbesiktning tas. Analysen av provtagningarna får senare utvisa om mannen har gjort sig skyldig till brott. En anmälan om drograttfylleri samt ringa narkotikabrott eget bruk och innehav.

Drograttfylleri, Ljusnarsberg
00.48. Patrullen har skrivit en anmälan om drograttfylleri samt narkotikabrott innehav då en manlig bilist i 30-årsåldern stoppades och kontrollerades i Kopparberg. Samtidigt kontrollerades en passagerare, en kvinna i 20-årsåldern, och patrullen anträffade narkotika i kvinnans handväska. Kvinnan är nu misstänkt för narkotikabrott, innehav.

Polisen har även hanterat ärenden av rutinkaraktär. Exempelvis trafikbrott och diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till någon anmälan. Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.