Sök
Stäng Meny

09 januari 07.23, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Försök till mord, Borlänge kl. 23.30

En man i 25-årsåldern är utsatt för brott i de västra delarna av Borlänge. Polisen fick samtal från sjukvården om att en skadad man kommit till sjukhuset i Falun under kvällen. Mannen hade någon form av stickskador.

Uppgifter som kom fram till polisen gav en misstänkt brottsplats, utomhus, och den spärrades av för en brottsplatsundersökning. Flera patruller har varit på plats och poliserna har pratat med personer i området och i övrigt genomfört ett antal utredningsåtgärder. Utredningsåtgärderna kommer att fortsätta under dagen idag. Det finns i nuläget ingen misstänkt.

I övrigt kan vi i nuläget inte kommentera detta ärendet ytterligare.

Narkotikabrott, Mora kl. 00.02

En kvinna i 30-årsåldern är misstänkt för att ha använt narkotika efter att en polispatrull kontrollerat henne i Nusnäs.

Kvinnan fick åka med patrullen för provtagning och resultatet på provet får visa om hon har gjort sig skyldig till brott.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat fyra personer eller fordon, hanterat ett ärende gällande psykisk ohälsa och hanterat fem viltolyckor utan personskada.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.