Sök
Stäng Meny

09 januari 07.25, Sammanfattning natt, Värmlands län

Det har varit en normal natt i länet. Nedan följer ett urval av händelser som vi har hanterat

Stöld, Storfors kl. 22.34

Två män i 20-årsåldern är misstänkta för stöld efter att ett vittne sett dem stjäla batterier utanför ett företag. Polisen har varit på plats och identifierat männen och hållit förhör med dem. De blev inte frihetsberövade men är fortsatt misstänkta. Batterierna är återlämnade till ägaren.

Trafikbrott, Hagfors kl. 23.26

En bilist, en man i 50-årsåldern, är misstänkt för bland annat grovt rattfylleri, grov olovlig körning, ringa narkotikabrott genom eget bruk och grovt brott mot knivlagen. En patrull skulle stoppa och kontrollera mannens bil men mannen valde att inte stanna på polismans tecken och det blev ett kortare förföljande innan patrullen fick stopp på bilen.

Utöver detta har vi bland annat kontrollerat två personer eller fordon, genomfört tre trafikkontroller, hanterat tre ärenden gällande psykisk ohälsa och hanterat två viltolyckor utan personskada.

 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.