Sök
Stäng Meny

09 januari 08.05, Sammanfattning natt, Södermanlands län

Här kommer ett urval av nattens händelser i polisområdet.

Polisens regionledningscentral har mellan klockan 22.00-07.00 hanterat ett 30-tal ärenden som rör Södermanlands län. Det ärende som sticker ut:

03:07 Polis, räddningstjänst och ambulans beordrades till Kyrkogatan i Katrineholm med anledning av en brand i ett flerfamiljshus. En inringare hade hört ett brandlarm som tjöt samt sett mycket kraftig rökutveckling i trapphuset. När polis anlänt till platsen visade det sig att en man i 70-årsåldern anträffats avliden i bostaden. Närmast anhörig har underrättats om dödsfallet och en anmälan om mordbrand har upprättats i syfte att utreda vad som inträffat och hur branden startat.

Utöver detta har polisen haft ärenden om viltolyckor med rådjur och vildsvin, trafikkontroll, fylleri samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten som inte har lett till något allvarligt.

Inga grövre våldsbrott har kommit till polisens kännedom.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.