Sök

05 juni 07.53, Sammanfattning natt, Jämtlands län

Ett urval av nattens polisverksamhet i Jämtlands län.

22:14 Trafikbrott, Åre
Under natten stoppar och kontrollerar polisen en personbil i Åre centrum. Föraren får en ordningsbot och sitt körkort omhändertaget efter att ha kört 107 kilometer i timmen på 60-sträcka.

22:29 Våld mot tjänsteman, Östersund
Under natten har polisen gripit en man som misstänks för våld mot tjänsteman. En polis ska ha konfronterat mannen som misstänktes vara i färd med att stjäla en cykel i centrum. Mannen ska då ha utövat våld mot polisen. Efter förhör har mannen, som är i 35-årsåldern, anhållits. Han misstänks för våld mot tjänsteman och försök till stöld. 

05:27 Trafikkontroll, Östersund
Polisen har haft en trafikkontroll på Storlienvägen/Wikanders väg i Östersund. 14 förare fick blåsa i polisens sållningsinstrument och alla var nyktra.

05:36 Trafikkontroll, Östersund
Polisen har haft en trafikkontroll i Lövlunda, Östersund. 15 förare kontrollerades och alla var nyktra.

Övrigt: En viltolycka har rapporterats till polisen, den inträffade på E45 Älvros, Härjedalen. Inga personskador uppstod. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.