Sök

08 juni 08.05, Sammanfattning natt, Dalarnas län

Natt till lördag polisområde Dalarna

22.24 Falun. Omhänmdertagande. Ungdom under arton år påträffad kraftigt berusad i centrala Falun. Överlämnad till sociala myndigheter. Orosanmälan SOL14 skriven.

23.37 Ludvika. Hemfridsbrott. Man i fyrtiofemårsåldern omhändertagen av polis efter att ha påträffats på adress dit han ej äger tillträde. Mannen omhändertagen enligt vårdlagen LOB.

00.43 Falun. Misshandel. Kvinna i fyrtioårsåldern misshandlad av kvinna i femtiofemårsåldern. Misstänkt person omhändertagen av polis. Vittnen finns till händelsen.

01.15 Falun. Fylleri. Patrull skriver orosanmälan SOL14 efter att ha påträffat ett litet barn i sällskap med berusade vuxna, varav en är förälder till barnet. Barnet överlämnat till den andra föräldern.

02.24 Falun. Misshandel. Man under arton år utsatt för misshandel i samband med bråk i centrala Falun. Man i tjugoårsåldern misstänkt för gärningen.

03.28 Borlänge. Stöld genom inbrott. Man i trettioårsåldern gripen misstänkt för inbrott i receptionsbyggnad på camping. Även misstänkt för narkotikabrott innehav.

Tre personer omhändertagna för fylleri, samt två personer omhändertagna/avlägsnade i Falun. 

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.