Sök

26 maj 08.00, Sammanfattning natt, Värmlands län

Nedan följer ett urval av nattens händelser i polisområde Värmland

Karlstad, häleri samt narkotikabrott
00.35: Kontroll av en man som försöker undkomma patrull, identifiering ger för handen en man i 30-årsåldern. På mannen anträffas en okänd substans som misstänks vara narkotika samt att den cykel som mannen har med sig visa sig vara annan person avhänd. Anmälan narkotikabrott innehav samt häleri upprättas av patrull.

Arvika, narkotikabrott
02.14: Höggradigt påverkad man i 35-årsåldern omhändertas i anslutning till en krog i Arvika. Mannen misstänks vara påverkad av narkotika varpå provtagning genomförs, mannen fick även sova ruset av sig efter att ha blivit omhändertagen enligt LOB, lag omhändertagande av berusad person.

Inga grövre brott har kommit till polisens kännedom under natten. Det har inkommit ett stort antal samtal om högt spelande fordon som stör, detta över hela Värmland. I övrigt under natten har det hanterats flera ärende med psykisk ohälsa. Patruller har ägnat sig åt ordningshållning och trygghetsskapande åtgärder. Det har omhändertagits 12 LOB, lag omhändertagande av berusad personer. Det har även kontrollerats ett stort antal personer samt fordon i hela polisområdet. Ett högt inflöde av ärende har medfört hård belastning på polisen.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.