Sök
Stäng Meny

19 mars 16.00, Trafikkontroll, Västernorrlands län

Västernorrland, ett urval av polisens arbete i trafiken under dagen

HÄRNÖSAND

Vid 14-tiden hölls en trafikkontroll vid Tullportsgatan, Granudden. Fyra förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser. Övriga trafikanter passerade utan några anmärkningar.

SUNDSVALL

Under dagen hölls två trafikkontroller i Matfors. Vid Centrumgatan kontrollerades stopplikten med hjälp av UAS (drönare). Tre förare fick böter på grund av att de inte stannade korrekt. Därefter kontrollerades hastigheten i trafiken vid Matforsvägen. Nio förare fick böter på grund av hastighetsöverträdelser, varav en fick sitt körkort omhändertaget.

Under eftermiddagen kontrollerades också nykterheten i trafiken vid Fridhemsgatan/Kyrkbergsvägen, Skönsmon, utan några anmärkningar.

TIMRÅ

Under förmiddagen hölls en trafikkontroll vid Köpmangatan, Vivsta. Två trafikanter fick böter på grund av att de inte använt bilbälte under färd.

ÅNGE

Under dagen höll polisen en trafikkontroll på E14 vid Borgsjö.

Händelsenotiserna ger kortfattad information om ett urval av de utryckningar som polisen gör. Observera att det är inledande uppgifter som ligger till grund för notiserna. Det betyder att uppgifterna kan komma att ändras.