Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Fotboll på söndag – begränsad framkomlighet

Söndag 9 april är det fotboll på Tele2 Arena. Det kommer att påverka framkomligheten och det gäller att ha med i sin planering om man har tider att passa.

Söndag den 9 april är det fotboll på Tele2 Arena klockan 15.00. Arrangemanget föregås av att många samlas på Södermalm för att sedan gå till arenan. De kommer att gå från Medborgarplatsen via Götgatan söderut och sedan på Skanstullsbron fram till Gullmarsplan. Detta kommer att orsaka trafikproblem och en hel del trafikavstängningar från cirka klockan 12.30.

Var ute i god tid
Till arrangemanget förväntas många åskådare varför rekommendationen är att vara ute i god tid. Detta gäller såväl de som ska på arrangemanget som övriga stockholmare som har tider att passa och kan tänkas påverkas av händelsen.

Stockholmspolisen samarbetar med de inblandade aktörerna och värnar om en positiv stämning för att gemensamt skapa goda förutsättningar för trygga evenemang fria från våld och ordningsstörningar.

Frågor om polisens arbete
Det kommer att arbeta en särskilt uttagen polisinsats för att hålla ordning och ingripa om/när ordningen störs eller brott begås.

Erfarenheter från tidigare matcher är att det kan förekomma pyroteknik inne på arenan vilket kan orsaka obehag samt medföra eventuella hälsorisker.

Frågor om polisens arbete i samband med matcherna besvaras på telefon 010-56 373 59. Vid behov kommer även information att lämnas på: www.polisen.se/ samt via twitterkanalen @Polisen08live.

Till toppen