Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Fotbollsmatch AFC Eskilstuna-Örebro

Klockan 16.00 startar matchen mellan AFC Eskilstuna och Örebro på Tunavallen i Eskilstuna.

Matchen kommer att innebära en viss trafikpåverkan i anslutning till arenan, och på större gator mellan arenan och resecentrum. Publik som har möjlighet uppmanas att lämna bilen hemma och istället gå, ta cykeln eller åka buss till matchen.

Det kommer att finnas ordningsvakter på plats och polisens uppgift är att tillsammans med arrangören arbeta för ett tryggt och säkert arrangemang.

Polisen arbetar långsiktigt med att stärka den positiva supporterkulturen och därigenom minska otryggheten, brott och ordningsstörningar vid idrottsevenemang. Fotboll och andra idrottsevenemang ska vara en välkomnande och positiv publikfest för alla.

Med anledning av gårdagens attentat i Stockholm:

Polisen i region Öst kan inte svara på frågor om vad som händer i Stockholm. Vi följer noggrant utvecklingen och har upprättat en regional särskild händelse som en del i den beslutade nationella särskilda händelsen. Arbetet sker i dialog med nationella operativa avdelningen (NOA).

Kommenderingen för fotbollsmatchen fortsätter utan större förändringar. Vi arbetar synligt och aktivt i första hand för att öka tryggheten.

Björn Öberg, presstalesperson vid arenan, 010-566 56 38.

Till toppen