Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Pressinbjudan – ny samverkansöverenskommelse och förnyade medborgarlöften för Vä

Onsdagen den 12 april undertecknar polisen i lokalpolisområde Västerås och Västerås stad en ny samverkansöverenskommelse samt förnyade medborgarlöften för 2017-2018.

Medias representanter är välkomna till Bäckby torg i Västerås klockan 12.30 då Lars Jansson, tillförordnad lokalpolisområdeschef i Västerås, och kommunstyrelsens ordförande Anders Teljebäck undertecknar dokumenten.

Under pressträffen där kommer polisen och kommunen att berätta mer om hur man gemensamt ska arbeta utifrån den lokala problembilden.
Samverkansöverenskommelsen och de förnyade medborgarlöftena är en del av det gemensamma arbetet för att öka tryggheten och minska brottsligheten i kommunen. Västeråsarna har genom medborgardialoger varit involverade i att ta fram de nya medborgarlöftena.

Anmäl gärna om du kommer till Jonas Tronêt, kommunikationsstrateg Stadsledningskontoret Västerås stad, jonas.tronet@vasteras.se eller 021-39 11 75.

Till toppen