Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Trafikstörningar i centrala Stockholm

Lördagen den 29 april genomförs ett flertal allmänna sammankomster i centrala Stockholm. Dessa kan medföra begränsningar och störningar i framkomlighet för såväl bilar som kollektivtrafik.

En allmän sammankomst på Raoul Wallenbergs torg i Stockholm, äger rum klockan 13.00–15.00 på lördag den 29 april. Samma tid pågår en allmän sammankomst på Sergels torg. Ytterligare en allmän sammankomst sker på Norra Latins skolgård klockan 14.30 med avmarsch klockan 16.00 till Norrmalmstorg (via Vasagatan–Kungsgatan–Birger Jarlsgatan–Smålandsgatan). Den förväntas att avslutas klockan 17.30.

Polisen har en särskilt uttagen resurs för att säkerställa allmän ordning och säkerhet vid sammankomsterna, minimera riskerna för konfrontation samt verka för att trafikstörningarna blir så små som möjligt.

Vid behov kommer information att lämnas på polisen.se under lördagen. För eventuella förändringar i kollektivtrafiken, se www.sl.se.

Frågor om polisens arbete under lördagen besvaras på telefon 010-563 73 59.

Till toppen