Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisens arbete ger pris

Polisen har tillsammans med andra aktörer fått en utmärkelse för arbetet med att skapa ökad trygghet i Biskopsgården. Bakom utmärkelsen ligger det samlade föreningslivet i norra Biskopsgården.

”Mohammed Salaad Yarow, ordförande i lokala Hyresgästföreningen, delade ut priset. Polisen tillsammans med andra aktörer fick pris för sitt arbete. Områdespolis Lisa Ringdahl har jobbat flera år i området och ser utmärkelsen som ett kvitto på både en bra samverkan och polisarbete.”
Mohammed Salaad Yarow, ordförande i lokala
Hyresgästföreningen, delade ut priset.
Polisen tillsammans med andra aktörer fick pris för
sitt arbete. Områdespolis Lisa Ringdahl har jobbat
flera år i området och ser utmärkelsen som ett kvitto på
både en bra samverkan och polisarbete. 

Det var i samband med den årliga eid-festen i Biskopsgården tidigare i somras som polisen och andra aktörer fick ta emot utmärkelser. Polisen prisades för sitt arbete mot kriminalitet och för ökad trygghet i området.

– Det betyder jättemycket att ta emot den här utmärkelsen från invånarna och föreningslivet. Men det är viktigt att komma ihåg att polisen bara är en kugge för att det ska bli bättre, säger områdespolisen Lisa Ringdahl som tog emot priset.

Polisen har satsat mycket resurser i området. Inte minst genom arbetet mot gängrelaterad brottslighet i offentlig miljö som haft ett särskilt fokus det senaste året. Fler poliser på otrygga och särskilt brottsutsatta platser och ett intensifierat arbete mot narkotika och illegala vapen har gett resultat.

– Vi har fått bort en rad nyckelpersoner från gatan. Det har skapat ett tomrum. Nu måste vi tillsammans se till att det inte fylls på och förhindra att andra kriminella tar mark, säger Lisa Ringdahl.

Till toppen