Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Förundersökningen gällande försvinnandet av Lelle Hildebrand återupptas

Gruppen för kalla fall på den regionala utredningsenheten i polisregion Syd återupptar förundersökningen gällande Lelle Hildebrand som försvann från sitt arbete som turnéledare den 25 januari 1999 i Sölvesborg.

Aktuell tid befann sig Lelle Hildebrand på spelplatsen Kartago i Sölvesborg, där bland annat hårdrocksbandet Hammerfall höll en konsert. Lelle Hildebrand, som vid tidpunkten var turnéledare för Hammerfall, försvann från spelplatsen under pågående spelning och det är ännu inte klarlagt vad som sedan hände honom. Försvinnandet rubricerades tämligen snabbt om till att röra sig om ett ofrivilligt försvinnande alternativt mord.

Polisen är idag intresserad av om det finns nya uppgifter från allmänheten i det som rörde Lelle Hildebrand som person och om själva försvinnandet och vänder sig därför med en allmän förfrågan, där alla uppgifter i saken är av intresse.

Inom en snar framtid, kommer nya undersökningar med dykare att genomföras i vattendrag i området för försvinnandet.

Kontakta Polisens tipstelefon på 114 14 eller på  Tipsa polisen i Skåne

Till toppen