Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Kenneth Bergquist blir ny chef i polisområde Västernorrland

Idag har det blivit klart att Kenneth Bergquist blir ny chef i polisområde Västernorrland. Kenneth har varit tillförordnad polisområdeschef sedan i september.

- Jag är glad att kunna meddela att det blir Kenneth som nu fullt ut axlar rollen som chef i polisområde Västernorrland. Jag har stort förtroende för Kenneth och hur han kommer att leda verksamheten vidare. Samtliga arbetstagarorganisationer är helt överens med arbetsgivaren om beslutet, säger Klas Johansson, regionpolischef.

Kenneth Bergquist tog polisexamen 1993. Under hösten har han varit tillförordnad polisområdeschef i Västernorrland, och innan dess var han kanslichef i samma polisområde. Tidigare i karriären har han även haft uppdrag som närpolischef i Härnösand, chef vid dåvarande länskommunikationscentralen samt chef vid trafikavdelningen.

- Kenneth är en erfaren polis och en både uppskattad och driven ledare. Tanken är att Kenneth formellt tillträder den 1 februari 2018, vilket innebär att han fram till dess forsätter som tillförordnad. Jag önskar honom varmt lycka till i sitt uppdrag, avslutar Klas Johansson.

Kontakt för media:
Kenneth Bergquist finns tillgänglig för frågor under onsdagseftermiddagen. Han nås på telefon 070-312 35 42.

Till toppen