Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Ny reception och passen tillbaka i Helsingborg

Från och med onsdag 6 december går det att boka tid för ansökan om pass i Helsingborg igen. Efter sprängdådet mot polishuset har inga pass kunnat utfärdas eller hämtas ut i Helsingborg.

Onsdagen 13 december är första dagen det blir möjligt att uträtta passärenden efter sprängdådet mot polishuset på Berga i Helsingborg. 

- Nu går det som vanligt att boka i Helsingborg och de första passbokningarna i Helsingborg är onsdag 13 december och framåt. Alla är hjärtligt välkomna och jag vill varmt tacka allmänheten för all förståelse för vår situation, säger chefen för receptionen Malin Rantzow.

Från och med onsdagen öppnar också en ny tillfällig reception i polishuset. Besökare går in omedelbart till höger efter byggarbetsplatsen om man kommer från Ängelholmsleden. Följ skyltarna från gatan. Samma öppettider som vanligt gäller.  Den tillfälliga receptionen i Jourdomstolen upphör därmed.

- Sedan hoppas vi att ordinarie reception öppnar under försommaren 2018. Det är åtminstone inriktningen, säger Malin Rantzow.

Till toppen