Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

Receptionen i Trollhättan stängd ytterligare en tid

Under hösten har Trollhättans reception hållit stängt på grund av ombyggnad. Arbetet beräknas pågå fram till åtminstone mitten av februari. Det innebär att inga passansökningar hanteras i Trollhättan under tiden.

Polisstationen i Trollhättan är bemannad, men receptionen hålls stängd ytterligare en tid och servicen kommer att därför att vara begränsad. Det drabbar först och främst besökare med passärenden, som närmast hänvisas till polisstationerna i Uddevalla och Stenungsund.

Övriga ärenden – anmälningar, hittegods, delgivningar, tillståndsansökningar och vapen – hanteras i Trollhättan, men besökarna får ringa på en klocka för att få hjälp med sitt ärende.

Ombyggnaden sker för att anpassa lokalerna till verksamheten och för att skapa en trevligare besöksmiljö.

– Vi beklagar besväret som det här innebär för dem som ansöker om pass, men ser fram emot att inom kort kunna ta emot våra besökare i nya och mer tillgängliga lokaler, säger Maaret Dahlqvist, chef för stöd och service 2 i LPO Östra Fyrbodal.

Till toppen