Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Succé för SM-veckan i Söderhamn

Många medier och arrangörerna för SM-veckan öser lovord över veckan i Söderhamn. Arrangörerna och RF:s(Riksidrottsförbundets) projektledare har personligen ”Tackat” polisen för deras närvaro och trygga uppträdande kring de olika arrangemangen.

Besökare under veckan

Arrangören har räknat lågt och har då kommit fram till 70-75 000 besökare har det varit på de olika arrangemangen under veckan.

För de poliser som har planerat och deltagit i insatsen har det varit en tacksam vecka. Arbetet har inte varit betungande utan gått i glädjens tecken. Det tryck som har uppstått har varit i samband med besöken på ”Medalplaza” som det har kallats under veckan.
Där fanns öltält fredag och lördag men det var hanterbart.

Utförda åtgärder

Polisen har genomfört trafikkontroller och har haft en hög närvaro vid de publika evenemangen. Trafiken som polisen befarade kunde ställa till problem för de olika arrangemangen, har flutit på utan incidenter.

Stort TACK

Insatsledningen vill tacka alla som deltagit i insatsen under veckan för en mycket bra genomförd insats från polisens sida. Tack så mycket.

Jan Ekholm  Mari Jonsson
Insatsledare  Biträdande insatsledare.


 

Till toppen