Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Annika Stenberg slutar på Polismyndigheten

Annika Stenberg, ansvarig för polisens arbete med medborgarmötet, slutar på Polismyndigheten för att bli ny generaldirektör på Bolagsverket.

Annika Stenberg, som sedan i januari lett Polismyndighetens arbete med den strategi för medborgarmötet som ska förenkla medborgarnas kontakter med polisen, lämnar Polismyndigheten för att bli ny generaldirektör på Bolagsverket.

 Jag är väldigt glad för det nya uppdraget och ser fram emot att fortsätta driva Bolagsverkets goda utvecklingsarbete. Mina två och ett halvt år på polismyndigheten har varit utmanande, stundtals tuffa, men mestadels väldigt roliga. Jag har trivts bra och kommer att sakna mina kollegor.

Annika Stenberg arbetar sin sista dag på Polismyndigheten 7 juli och tillträder sin nya tjänst 21 augusti. Arbetet med att rekrytera en efterträdare kommer att påbörjas.

 Annika Stenberg har med sin breda erfarenhet och omfattande engagemang varit mycket betydelsefull för arbetet med att förbereda omorganisationen och faktiskt genomföra den. Jag gratulerar Bolagsverket och önskar Annika all lycka till i framtiden, säger rikspolischef Dan Eliasson.

 


 

Till toppen