Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

För dig som deltar i Power big meet

Den 6-9 juli pågår motormässan Power Big Meet i Lidköping och kommer kanske att locka uppemot 70 000 besökare.

Polisen har en särskild kommendering med poliser som kommer att jobba med Power Big Meet. Vår målsättning är att hjälpa till att skapa ett trivsamt arrangemang för besökarna och underlätta för boende i Lidköping.

Vi kommer att jobba med trafik, ordning och säkerhet och att förebygga brott. Vårt mobila poliskontor finns på Hovby flygfält under dagtid och det kommer att cirkulera mycket poliser i centrala Lidköping.

Behöver du hjälp av polisen kan du kontakta närmaste polis som du ser på stan. Passar det bättre att ringa så är det 112 för akuta händelser och 114 14 för att komma i kontakt med polis i ej akuta fall.

För dig som deltar i Power Big Meet och ska delta i cruisingen har vi tagit fram en folder med information om Trafikregler vid cruising.

Lidköpings kommun har beslut om särskilda regler för alkoholförtäring i centrala Lidköping. Förbudet gäller inte näringsidkare med särskilda utskänkningstillstånd.

Till toppen