Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Polisen söker brottsoffer från stöld på Malmö centralstation

Polisens utredare söker ett brottsoffer som blev utsatt för en väskstöld på Malmö centralstation den 6 juni klockan 21.35.

I en utredning gällande bland annat bankrån i Kristianstad och försök till bankrån i Malmö sitter en 32-årig man häktad.

I samband med denna utredning har ett brott på Malmö centralstation den 6 juni uppmärksammats som den häktade mannen kan misstänkas för och det gäller en stöld av en väska där brottsoffret inte hört av sig till polisen.

Händelsen inträffade inne på Malmö centralstation där man via övervakningskameror kunnat se den misstänkte iklädd mörkblå kostym och vit t-shirt samt solglasögon gå fram till en okänd man och tillgripa dennes väska och springa från platsen.

Brottsoffret såg stölden och sprang efter den misstänkte och lyckades återta sin stulna väska efter visst handgemäng.

Polisens utredare vill nu komma i kontakt med brottsoffret som blev utsatt för väskstölden och ännu inte kontaktat polisen.

Du som känner igen beskrivningen av händelsen ombeds kontakta polisens utredare i Kristianstad som utreder de aktuella brotten. Utredaren nås via telefon 010-56 14510 eller via e-post registrator.syd@polisen.se

Till toppen