Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Per Ågren blir polisområdeschef i Gävleborg

Per Ågren har utsetts till ny polisområdeschef i Gävleborg.

- Med sin gedigna bakgrund har Per i sin roll som tf polisområdeschef tillsammans med Gävleborgs övriga mycket proffsiga chefer tillfört trygghet och kunskap till verksamheten. Det känns därför bra att han nu kan fortsätta det arbetet, säger Carin Götblad.

Per Ågren har varit tillförordnad polisområdeschef för polisområde Gävleborg sedan februari 2017. Han har tidigare varit anställd vid Polismyndigheten i Västmanlands län där han haft olika chefsbefattningar.

- Per Ågren har en lång chefserfarenhet, bland annat som operativ chef vid Polismyndigheten i Västmanland och som lokalpolisområdeschef för Västerås. Med hans breda bakgrund kommer han att fortsätta tillföra värdefull kunskap till verksamheten både i Gävleborg och region Mitt, säger Carin Götblad.

 - Jag har fungerat som tf polisområdeschef i Gävleborg under tre månader och har stormtrivts hela tiden. Jag är jätte glad att jag nu får möjligheten att fortsätta det här arbetet tillsammans med alla duktiga medarbetarna, säger Per Ågren.

- Vi har haft många mycket kvalificerade sökande som har velat bli polisområdeschef i Gävleborg, vilket är mycket roligt. Med Per känns det nu som vi har fått en mycket bra person som chef till polisområdet, säger Carin Götblad.

Till toppen