Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Så påverkas trafiken lördag 13 maj

Karneval, motionslopp på Kungsholmen och allmänna sammankomster är några av de händelser som kommer att påverka trafiksituationen i Stockholms innerstad på lördag den 13 maj.

KTH:s karneval går på Norrmalm och Östermalm omkring klockan 14.00-17.00. Färdväg: Drottning Kristinas väg – Valhallavägen – Odengatan – Sveavägen – Kungsgatan – Stureplan – Sturegatan – Valhallavägen – Drottning Kristinas väg.

Ett motionslopp på Kungsholmen uppskattas pågå klockan 10:30-14:30.
Start och mål är vid Rålambshovsparken.
Bansträckning: Rålambshovsleden – Norr Mälarstrand – Ragnar Östbergs plan – Hantverkargatan – Kungsholms strand – Hornsbergs strand – Elersvägen – Nordenflychtsvägen – Kristinebergs slottsväg – Hjalmar Söderbergs väg – Adlerbethsgatan – Birger Sjöbergs väg – Rålambsvägen –
Gjörwellsgatan – Rålambshovsleden – Rålambshovsparken.

Ett demonstrationståg går klockan 13:30 från Humlegården till Mynttorget.
Färdväg: Humlegården – Birger Jarlsgatan – Hamngatan – Kungsträdgårdsgatan – Strömbron – Slottskajen – Mynttorget.

Ovanstående evenemang är inte de enda som pågår i Stockholms innerstad under lördagen, men det är de som polisen tror kommer att påverka trafiksituationen mest. Polisen kommer arbeta för att minimera trafikstörningarna, men det kommer dock att få konsekvenser på trafiksituationen.

För mer information om evenemangen och alternativa färdvägar se:

Till toppen