Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Helgen i Hallonbergen och Järva

Med anledning av de tragiska händelserna som skett under senare tid har polisen en ökad närvaro i Hallonbergen och Kista. Trygghetsarbetet sker parallellt med ett intensivt utredningsarbete.

Hela helgen, 10 till 12 mars, kommer polisen att ställa upp det mobila poliskontoret vid Hallonbergsplan, som ett nav för att samla de goda krafterna i området.

– Vi finns närvarande för de boende i området vid det mobila poliskontoret och till fots tillsammans med polisvolontärer och övriga goda krafter och samverkanspartners. Alla är mycket välkomna till det mobila poliskontoret för att träffa oss, säger Johan Olsson, polisen i Solna.

I Kista och övriga Järva kommer också fler poliser än vanligt vara ute främst runt de lokala centrumen och andra offentliga platser.

– Vi har extra poliser i och runt våra centrum och på offentliga platser, speciellt i Kista. Målet är att öka tryggheten, kunna svara på frågor men också ta emot information runt den senaste tidens händelser, säger Christoffer Bohman, polisen i Rinkeby.

Det yttre arbetet kan också innebära att ingripanden sker.
– Vi kommer fortsätta att jobba offensivt mot kriminella personer och de som begår brott i offentliga miljöer, säger Christoffer Bohman.

Det mobila poliskontoret finns på plats vid Hallonbergsplan följande tider:
Fredag 10 mars, 09.00-22.00
Lördag 11 mars, 10.00-18.00
Söndag 12 mars, 10.00-18.00

Till toppen