Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.

Knivsta i fokus

Dina synpunkter är viktiga. Polis, räddningstjänst och kommun bjuder in till medborgadialog på tisdag den 28 november i Knivsta.

Att du känner dig trygg och säker där du bor och vistas är betydelsefullt. Tillsammans kan vi skapa detta och därför är dina synpunkter och funderingar viktiga för oss. Vad är bra med Knivsta, vad känner du oro för? Vilka frågor tycker du att polisen och kommunen ska fokusera på inför nästa medborgarlöfte?


Kommunpolis Örjan Brodin

Du är välkommen att dela med dig av dina tankar i Tilassalen i Knivsta kommunhus på tisdag den 28 november klockan 18.30 till 20.00.

Här möter du kommunpolis Örjan Brodin och biträdande chef lokalpolisområde Uppsala/Knivsta, Magnus Westergren samt representanter från kommunen och Brandkåren Attunda.

Under kvällen samtalar vi och samlar in dina synpunkter som behövs för att arbetet ska fortsätta i rätt riktning.
 
Aktuella ämnen för kvällen är bland annat unga och droger samt ett tryggt och säkert Knivsta att leva och bo i nu och i framtiden.
 
Har du några frågor eller synpunkter som du tycker bör tas upp så får du gärna mejla dem redan nu till knivsta@knivsta.se skriv ”Frågor gällande medborgardialogen” i ämnesraden. 
 
 
Välkommen!

Så fungerar medborgarlöften

Medborgarlöften handlar om att lyssna på vad invånarna upplever som viktigt för att känna sig trygga och säkra. De syftar till ett effektivare brottsförebyggande och trygghetsskapande arbete.

När medborgardialogen är avslutad tar polisen och kommunen fram en gemensam lägesbild för det aktuella området, gör prioriteringar och enas om fokusområden för samverkan. Slutligen formuleras, undertecknas och kommuniceras medborgarlöften.

För att målet med medborgarlöften ska uppnås är det självklart att polisen och kommunen genomför de utlovade aktiviteterna.

Medborgarlöften och lokal samverkan

 

Till toppen