Javascript är inte påslaget i din webbläsare. Vi rekommenderar att javacsript är aktiverat i webbläsaren, för bästa användning av webbplatsen.
Sök på polisen.se

Operation för ökad trygghet i Uppsala

Narkotikabeslag, drograttfyllor och husrannsakningar är en del av resultatet för polisens senaste operation. Syftet är att öka tryggheten i Valsätra och Gottsunda.

 Det här handlar om ett nytt sätt att arbeta för oss. Där vi mobiliserar samtidigt med andra myndigheter i en riktad bostadsinsats, säger Jale Poljarevius, chef för lokalpolisområde Uppsala/ Knivsta.

I det preliminära resultatet syns 14 misstänkta narkotikabrott, fyra drograttfyllor och indragna körkort samt två efterlysta. Under operationen tog polisen sammanlagt 130 gram hasch i beslag.

I operationen som pågick både under måndagen och tisdagen samverkade Kronofogden, Skatteverket, Uppsala kommun, parkeringsbolag, Tullverket, räddningstjänsten och bostadsbolag.  

 Vi har letat efter narkotika och vapen, bilmålvakter, efterlysta, kontrollerat tillstånd för näringsidkare, misstänkta trafikbrott och ekonomisk brottslighet, säger Jale Poljarevius.

Presskontakt:
Polismyndigheten, region Mitt
Lisa Sannervik
010-567 70 37
070-677 01 16

Till toppen